Facebook vrea să elimine numărul de like-uri

Facebook vrea să elimine numărul de like-uri
scris 3 sep 2019

Cea mai mare rețea socială testează în prezent posibilitatea ascunderii numărului de like-uri primite de o postare.

În codul sursă al aplicației Facebook de Android a fost descoperit un nou mod de afișare al reacțiilor pe care prietenii îl au la un anumit post. În acest caz, sunt afișate numele câtorva persoane care au dat like, însă lipsește cifra exactă a numărului de like-uri.

Facebook a confirmat deja că ia în considerare ascunderea numărului de like-uri și că experimentează diverse modalități în care poate face acest lucru.

Deocamdată, însă, modificarea nu este vizibilă pentru utilizatorii obișnuiți ai rețelei sociale. Facebook vrea să vadă, înaintea de a o implementa, în ce fel influențează numărul de postări și veniturile din reclame.

Samsung va lansa versiunea revizuită a telefonului pliabil Galaxy Fold pe 6 septembrie, potrivit presei sud-coreene CITEȘTE ȘI Samsung va lansa versiunea revizuită a telefonului pliabil Galaxy Fold pe 6 septembrie, potrivit presei sud-coreene

Oficialii companiei cred că ascunderea numărului de like-uri ar putea scuti utilizatorii de presiunea și compararea cu prietenii care se bucură de mai mult succes. Asta, în concordanță, ar putea încuraja utilizatorii să posteze mai frecvent.

Facebook a constat că o parte utilizatizatorilor șterg postările care au număr mic de like-uri, iar experiența acestui gen de insucces îi descurajează să posteze uneori.

Compania americană realizează același tip de experiment și în cazul Instagram, produs care testează deja în șapte țări ascunderea numărului de like-uri. Până acum, Facebook nu a făcut publice concluziile acestor teste.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
like
android