Festivalul UPGRADE 100, fostul iCEE.fest, amânat pentru 1-2 octombrie. Este lansată o versiune online, cu acces gratuit

Festivalul UPGRADE 100, fostul iCEE.fest, amânat pentru 1-2 octombrie. Este lansată o versiune online, cu acces gratuit
scris 19 mar 2020

Festivalul UPGRADE 100 – cel mai mare eveniment dedicat transformărilor generate de tehnologie și internet organizat în România, cunoscut până anul trecut ca iCEE.fest - este amânat din luna iunie pentru 1 și 2 octombrie (după ce a fost organizat neîntrerupt, din anul 2012, în luna iunie).

„Dincolo de siguranța participanților, a speakerilor și a echipei noastre, este evident că vom traversa o perioadă cu provocări pentru fiecare dintre noi, dar și pentru economie și pentru partenerii, sponsorii și furnizorii noștri, motiv pentru care am luat această decizie, deloc ușoară”, a explicat Dragoș Stanca, organizator al festivalului.

Copos închide hoteluri CITEȘTE ȘI Copos închide hoteluri

Tot azi, sub sloganul #StayHome #StaySafe #StayUpgraded, accesul în aplicația UPGRADE 100 și în Virtual Festival este oferit gratuit, doar pe bază de user și parolă.

În platformă vor fi organizate și „evenimente” live dedicate, primul fiind chiar pe tema pandemiei globale COVID19 și a modului în care tehnologia poate accelera lupta împotriva acestuia. Și platforma de știri și analize UPGRADE 100 Live are un nou design, începând de azi.

Organizatorii au mai anunțat că festivalul din acest an va fi format din 3 evenimente distincte: Marcom, Disruption si Startups.

„Practic, fiecare zonă de interes va fi tratată special. Industria de marketing și comunicare rămâne la „baza” festivalului, însă celelate două zone de interes noi Disruption – despre impactul tehnologiei și transformării digitale în diverse industrii și Startups, adăugate în timp, vor avea o greutate mai mare și bilete dedicate”, spun organizatorii.

Printre speakerii confirmați pentru acest an se numără experți globali în marketing (Thomas Bartha), disruption (Mark Adams), creativitate (Ravid Kuperberg), ecommerce (Oli Gardner) și mulți alții, prezentați în detaliu pe site.

Biletele se pot achiziționa deja tot de pe site-ul oficial.

viewscnt
Afla mai multe despre
icee.fest
upgrade 100