Firefox îmbunătățește suportul pentru extensii

Firefox îmbunătățește suportul pentru extensii
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 dec 2023

Firefox pentru Android va dobândi, în curând, acces la câteva sute de extensii, iar versiunea pentru desktop va putea folosi inclusiv unele dintre extensiile dezvoltate pentru Chrome.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Mozilla anunță că, din 14 decembrie, va extinde masiv lista de extensii care vor putea fi instalate pe versiunea de Android a browser-ului Firefox.

Dacă până acum, Firefox pentru Android oferea utilizatorului acces la câteva extensii, peste mai puțin de două săptămâni aceștia vor avea acces la peste 400 de extensii.

Gmail a trimis mesajele cu câteva ore întârziere CITEȘTE ȘI Gmail a trimis mesajele cu câteva ore întârziere

De cealaltă parte, versiunea de desktop a Firefox va permite utilizatorilor să instaleze extensii ale altor browsere, inclusiv extensii de Chrome.

Este adevărat că, la început, doar un număr limitat de extensii ale altor browsere vor putea fi instalate pe Firefox, însă, Mozilla spune că va lucra la extinderea suportului.

Îmbunătățirile aduse în ceea ce privește extensiile arată că Mozilla nu a uitat de unde a plecat Firefox, browser care a reușit să lupte cu Internet Explorer tocmai prin prisma extensiilor.

Momentul este și el unul potrivit. Mozilla alege să-și îmbunătățească suportul pentru extensii într-un moment în care Google începe să limiteze funcționalitatea acestora, nemulțumit că extensiile sunt folosite inclusiv pentru blocarea reclamelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
mozilla
firefox
extensii