OpenAI amână lansarea GPT Store

OpenAI amână lansarea GPT Store
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 dec 2023

„Din cauza câtorva lucruri neprevăzute” care au apărut în ultima vreme, OpenAI nu va mai lansa anul acesta magazinul de GPT-uri.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

În urmă cu o lună, OpenAI anunța posibilitatea creării chatboților specializați, pe baza ChatGPT, și listarea acestora în cadrul unui magazin de chatboți, numit GPT Store.

Între timp, compania a trecut printr-un serios cutremur, după demiterea și reinstalarea lui Sam Altman la conducere, ceea ce a afectat și dezvoltarea.

ChatGPT la un an: 110 milioane de instalări și aproape 30 de milioane de dolari încasați CITEȘTE ȘI ChatGPT la un an: 110 milioane de instalări și aproape 30 de milioane de dolari încasați

Acum, OpenAI anunță că nu va mai lansat GPT Store anul acesta, așa cum a promis inițial, ci undeva la o dată nespecificată din prima parte a anului viitor.

Compania scrie în comunicatul de presă că de vină pentru această amânare sunt „câteva lucruri neprevăzute”, ceea ce este un mod elegant de a face trimitere la situația lui Altman.

viewscnt
Afla mai multe despre
openai
chatgpt
gpt store