OpenAI amână lansarea GPT Store

OpenAI amână lansarea GPT Store
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 dec 2023

„Din cauza câtorva lucruri neprevăzute” care au apărut în ultima vreme, OpenAI nu va mai lansa anul acesta magazinul de GPT-uri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În urmă cu o lună, OpenAI anunța posibilitatea creării chatboților specializați, pe baza ChatGPT, și listarea acestora în cadrul unui magazin de chatboți, numit GPT Store.

Între timp, compania a trecut printr-un serios cutremur, după demiterea și reinstalarea lui Sam Altman la conducere, ceea ce a afectat și dezvoltarea.

ChatGPT la un an: 110 milioane de instalări și aproape 30 de milioane de dolari încasați CITEȘTE ȘI ChatGPT la un an: 110 milioane de instalări și aproape 30 de milioane de dolari încasați

Acum, OpenAI anunță că nu va mai lansat GPT Store anul acesta, așa cum a promis inițial, ci undeva la o dată nespecificată din prima parte a anului viitor.

Compania scrie în comunicatul de presă că de vină pentru această amânare sunt „câteva lucruri neprevăzute”, ceea ce este un mod elegant de a face trimitere la situația lui Altman.

viewscnt
Afla mai multe despre
openai
chatgpt
gpt store