FOTO Apple lansează prima husă pentru iPhone XR

FOTO Apple lansează prima husă pentru iPhone XR
scris 7 dec 2018

Apple a început să vândă prima husă pentru iPhone XR, așa-numitul model ieftin din noua serie de smartphone-uri lansată în această toamnă.

Disponibil pe piață de aproximativ două luni, iPhone XR nu avea până acum o husă oficială, care să poarte brandul companiei americane, fapt care se schimbă acum, cu lansarea primei huse Apple pentru acest model.

Apple a ales ca această husă să fie simplă și transparentă, ceea ce este de altfel o decizie logică, ținând cont de faptul că iPhone XR este disponibil în nu mai puțin de șase culori care vor fi la fel de vizibile cu husa montată.

Descrisă pe site-ul oficial ca o husă ușoară, subțire și cu o priză bună, aceasta este, în fapt, compusă din plastic și policarbonat transparent. Este, de asemenea, rezistentă la zgârieturi.

Apple a brevetat un design pentru AirPods care include funcții biometrice CITEȘTE ȘI Apple a brevetat un design pentru AirPods care include funcții biometrice

Ca și în cazul altor huse similare din plastic, husa Apple nu împiedică încărcarea wireless, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu vor trebui să dea jos husa de fiecare dată când pun la încărcare wireless telefonul.

Noua husă costă 39 de dolari, ceea ce nu este un preț mare pentru un accesoriu Apple, dar este mare în comparație cu huse similare pentru alte telefoane care pot costa și sub 10 lei.

Prezentat în luna septembrie, iPhone XR este considerat de Apple un smartphone ieftin, deși prețurile acestuia încep oficial de la 749 de dolari. În România, cea mai ieftină (64 GB spațiu de stocare) versiune costă în jur de 4.000 de lei.

FOTO Apple lansează prima husă pentru iPhone XR

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone xr
husa