FOTO Elon Musk a ales noul logo al Twitter. Pasărea albastră dispare

FOTO Elon Musk a ales noul logo al Twitter. Pasărea albastră dispare
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 24 iul 2023
Elon Musk a ales noul logo pentru Twitter, înlocuind pasărea albastră care îl caracterizează cu un X stilizat, ca parte a viziunii miliardarului de a transforma platforma lansată acum 17 ani într-o aplicație multifuncțională.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast
 
În weekend, Musk și-a invitat cei 149 de milioane de urmăritori să sugereze un logo X, apoi a ales unul dintre modele și l-a transformat în noua sa imagine de profil. Ulterior, a confirmat în răspunsurile adresate urmăritorilor că intenționează să îl adopte ca un design provizoriu, care "probabil se va schimba mai târziu, cu siguranță va fi rafinat".
Alegerile din Spania, cu final incert. Dreapta are un avans, dar insuficient pentru majoritate. Sanchez a trecut probabil de la statutul de premier demisionar la cel de potențial candidat la formarea unui alt guvern CITEȘTE ȘI Alegerile din Spania, cu final incert. Dreapta are un avans, dar insuficient pentru majoritate. Sanchez a trecut probabil de la statutul de premier demisionar la cel de potențial candidat la formarea unui alt guvern

Musk și-a schimbat, totodată, informațiile de profil, adăugând mențiunea "X.com", o adresă web care acum redirecționează către paginile corespunzătoare ale utilizatorilor de pe twitter.com. Împreună cu directorul executiv al Twitter, Linda Yaccarino, Musk a declarat că această mutare face parte dintr-o revizuire mai amplă care va elimina toate mărcile familiare "Twitter" și imaginile cu păsări.

Litera X este un element comun în universul lui Elon Musk, posibile exemple fiind Tesla Model X sau compania SpaceX. Unul dintre primele proiecte de succes ale lui Musk a fost banca online X.com, o predecesoare a PayPal.

La momentul cumpărării Twitter, Musk a precizat că achizitia contribuie la crearea aplicației X, care va putea fi folosită pentru... tot. Nu a detaliat însă praea clar funcționalitățile.

FOTO Elon Musk a ales noul logo al Twitter. Pasărea albastră dispare

viewscnt
Afla mai multe despre
musk
elon musk
x.com
twitter
preluare twitter
logo twitter
logo nou twitter
pasare twitter