Google a lansat o aplicație pentru transferul datelor între Windows și Android

Google a lansat o aplicație pentru transferul datelor între Windows și Android
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 iul 2023

După mai multe luni de teste, soluția Nearby Share, dedicată transferului de fișiere între Android și Windows, a fost lansată oficial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Google a lansat Nearby Share, un instrument care poate fi folosit pentru a transfera date, precum fișiere ori fotografii, între sistemele de operare Windows și Android.

Aplicația Nearby Share este compatibilă cu Windows 10 și Windows 11, permițând transferul wireless de fișiere între PC-uri și smartphone-urile cu Android.

Twitter își va schimba logo-ul, anunță Elon Musk / Pasărea albastră a fost înlocuită, temporar, în aprilie, cu un câine Shiba Inu, logo-ul criptomonedei Dogecoin / Atunci a crescut valoarea de piață a Dogecoin cu până la patru miliarde de dolari CITEȘTE ȘI Twitter își va schimba logo-ul, anunță Elon Musk / Pasărea albastră a fost înlocuită, temporar, în aprilie, cu un câine Shiba Inu, logo-ul criptomonedei Dogecoin / Atunci a crescut valoarea de piață a Dogecoin cu până la patru miliarde de dolari

Google se laudă că și până acum, în stadiu beta, aplicația a fost folosită de peste 1,7 milioane de oameni, care au transferat deja peste 50 de milioane de fișiere, în principal imagini și filmări video.

Spre deosebire de versiunea beta, Google spune că a fost îmbunătățită performanța și că aplicația propriu-zisă, dar și transferurile, merg mai rapid.

Google nu se mulțumește, însă, cu o simplă aplicație ce poate fi descărcată de utilizatori, ci a dezvoltat parteneriate cu producători de PC-uri, precum HP, care să preinstaleze Nearby Share pe PC-urile pe care le comercializează.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
aplicație
windows
android