FOTO HTC face publică prima imagine cu viitoare cască de XR a companiei

FOTO HTC face publică prima imagine cu viitoare cască de XR a companiei
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 dec 2022

HTC lucrează la o nouă cască de realitate mixtă și continuă să o promoveze treptat până în momentul lansării oficiale, de data aceasta postând prima imagine a viitorului produs.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

De luni de zile HTC lansează frânturi de informații despre o nouă cască, care va îmbina funcțiile de realitatea virtuală cu cele de realitate mixtă.

Viitoarea cască, ce nu are deocamdată o denumire oficiale, reprezintă o revenire la piața pentru utilizatorii finali, după ce compania s-a concentrat mai mulți ani pe zona de enterprise.

Apple recunoaște că folosește senzori foto de la Sony CITEȘTE ȘI Apple recunoaște că folosește senzori foto de la Sony

Din câte se pare, aceasta va beneficia de un senzor de profunzime, care ar trebui să facă mai precisă cartografierea zonei din jurul utilizatorului.

De asemenea, se pare că viitoarea cască va avea un „dynamic range” superior, care va îmbunătăți funcții precum citirea textului de pe un monitor sau smartphone.

Se zonește că viitoarea cască HTC va costa peste 400 de dolari, ceea o va face una dintre cele mai scumpe căști de pe piață. Compania coreeană intenționează să concureze astfel cu căștile Quest produse de Meta.

HTC va oferi mai multe informații în cadrul CES 2023, care va începe pe 5 ianuarie.

FOTO HTC face publică prima imagine cu viitoare cască de XR a companiei

viewscnt
Afla mai multe despre
htc
cască
vr
ar
xr