Echipa lui Elon Musk a contactat investitorii pentru a obține noi fonduri destinate Twitter

Echipa lui Elon Musk a contactat investitorii pentru a obține noi fonduri destinate Twitter
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 dec 2022

Echipa lui Elon Musk a contactat investitorii pentru a obține noi fonduri pentru platforma sa de socializare Twitter, aflată în dificultate, a spus unul dintre investitori.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ross Gerber, președinte și CEO la Gerber Kawasaki Wealth & Investment Management, a declarat pentru Reuters că a fost contactat de un reprezentant al lui Musk pentru a oferi mai multe acțiuni la același preț, 54,20 de dolari, pe care Musk l-a plătit în octombrie pentru a prelua compania, transmite agenția Reuters, citată de News.ro.

Jared Birchall, directorul general al biroului familiei lui Elon Musk, a contactat potențialii investitori săptămâna aceasta, a informat vineri platforma de știri Semafor, citând două persoane familiare cu efortul de strângere a fondurilor.

Twitter și Musk nu au răspuns solicitărilor Reuters de comentarii.

Twitter s-a confruntat cu un exod al agenților de publicitate, pe fondul îngrijorărilor cu privire la abordarea lui Musk în ceea ce privește controlarea tweet-urilor, ceea ce a afectat veniturile și capacitatea companiei de a plăti dobândă pentru datoria de 13 miliarde de dolari pe care Musk și-a asumat-o pentru a cumpăra compania de social media.

Musk a mai vândut acțiuni ale Tesla în valoare de 3,6 miliarde de dolari, la începutul acestei săptămâni, ceea ce face ca acțiunile companiei de vehicule electrice vândute în acest an să fie în valoare de aproape 40 de miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
elon musk
investitori
finantare