FOTO LG va lansa anul viitor un televizor rulabil

FOTO LG va lansa anul viitor un televizor rulabil
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 dec 2018

La începutul anului viitor LG va prezenta primul televizor care se poate rula, aducând cel puțin două aplicații ce se pot dovedi practice în uzul de zi cu zi.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Avansul tehnologic în domeniul ecranelor se va concretiza anul viitor nu doar cu telefoane pliabile, un segment foarte mediatizat în ultimele luni, dar și cu televizoare de mari dimensiuni care se vor putea rula.

Conform unei surse interne citate de Bloomberg, LG va veni în luna ianuarie la CES 2019 cu primul televizor rulabil care va intra ulterior pe piață. Un prototip al acestuia a fost prezentat la începutul anului, însă versiunea de anul viitor reprezintă un produs final, ce va putea fi cumpărat.

În primul rând, televizorul OLED de 65 de inch al celor de la LG se va rula la o apăsare de buton și se va ascunde într-o bază. Nu neapărat într-un apartament, dar poate în sediul unei companii o astfel de funcție ar putea fi considerată utilă.

Huawei lansează primul său telefon cu cameră foto integrată în ecran CITEȘTE ȘI Huawei lansează primul său telefon cu cameră foto integrată în ecran

Mai interesantă este abilitatea ecranului de a ascunde zonele care nu sunt necesare. Spre exemplu, dacă pe ecran rulează un film cu un raport al imaginii mai îngust pe înălțime, zonele negre vor fi rulate. Nu neapărat foarte util, dar interesant.

LG Display este una dintre cele mai performante divizii ale producătorului coreean, însă se vede nevoită, în anumite piețe, să reducă prețurile pentru a putea concura cu companiile chinezești.

Tot anul viitor, probabil în luna februarie la Mobile World Congres, LG este așteptată să-și prezinte primul smartphone 5G care ar putea fi același sau diferit de primul smartphone pliabil, un alt produs așteptat din partea producătorului sud-coreean.

FOTO LG va lansa anul viitor un televizor rulabil

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
tv
oled