FOTO Motorola lansează smartphone-ul moto g 5G plus în România

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 aug 2020

Piața locală primește din 1 august un nou smartphone 5G, moto g 5G plus, un device din clasa de mijloc care promite “performanțe incredibile”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Imagini pot fi văzute în articol și în GALERIA FOTO

Motorola s-a mișcat repede în vara asta și a adus în România smartphone-ul moto g 5G plus la mai puțin de o lună din momentul anunțării oficiale. 5G-ul este caracteristica definitorie a acestuia.

Dincolo de 5G, moto g 5G plus are multe dintre caracteristicile telefoanelor cu Android din clasa de mijloc lansate anul acesta, cu mici diferențe.

Apple depășește Saudi Aramco, devenind cea mai valoroasă companie listată din lume CITEȘTE ȘI Apple depășește Saudi Aramco, devenind cea mai valoroasă companie listată din lume

Ecranul LCD HD de 6,7 inch are o rată de reîmprospătare de 90Hz și se remarcă mai degrabă prin suportul pentru HDR10, de care se vor bucura cei care se uită la filme pe telefon.

Baza device-ului este Snapdragon 765, un chipset pe 7nm. Acesta are 8 nuclee cu frecvențe cuprinse între 1,8GHz și 2,3GHz.

În ceea ce privește memoria și spațiul de stocare, există două versiuni. În România a fost adusă varianta cu superioară, cu 6GB RAM și 128GB stocare.

Smartphone-ul celor de la Motorola folosește un sistem foto compus din 4 camere. Obiectivul principal are 48MP și este secondat de obiective ultrawide, de profunzime și macro. Pentru selfie-uri există două camere, de 8MP și 16MP, plasate amândouă în colțul din stânga sus al ecranului.

De apreciat că producătorul a acomodat o baterie de 5.000 mAh, care se încarcă cu 20W prin USB-C. În funcție de optimizările software, o astfel de baterie ar trebui să ofere o autonomie de măcar două zile.

moto g 5G plus, care vine cu Android 10 și are în dotare inclusiv ieșire audio de 3,5 mm și suport pentru carduri de memorie, are un preț recomandat de producător de 1.800 lei.

FOTO Motorola lansează smartphone-ul moto g 5G plus în România

viewscnt
Afla mai multe despre
motorola
smartphone
android