Instagram ajunge la 1 miliard de utilizatori

Instagram ajunge la 1 miliard de utilizatori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 iun 2018

Instagram a anunțat că a doborât pragul de 1 miliard de utilizatori lunari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

1 miliard de oameni intră pe Instagram cel puțin o dată pe lună, conform estimărilor oficiale, însă cei de la Instagram nu au o explicație clară pentru creștere.

Anul trecut Instagram avea 800.000 de utilizatori lunari, după ce crescuse de la 600.000 cu un an în urmă. Ultimele trei anunțuri oficiale în acest sens par să arate un ritm de creștere constant, de 200.000 de utilizatori noi pe an.

Anul trecut, creșterea a fost pusă pe seama noii lansate, la acea vreme, facilități Stories – conținut temporar care dispare din rețea automat la 24 de ore de la postare.

Instagram lansează IGTV, un concurent direct pentru YouTube CITEȘTE ȘI Instagram lansează IGTV, un concurent direct pentru YouTube

Acum, cei de la Instagram nu au o explicație clară a creșterii. Co-Fondatorul Kevin Systrom a declarat chiar că nu s-a așteptat vreodată ca Instagram să ajungă la acest nivel, nici chiar după ce a vândut produsul către Facebook.

În ultimul an, Instagram a lansat constant facilități noi, dar nimic revoluționar care să stea la baza creșterii. Printre cele mai noi funcții Instagram se numără posibilitatea abonării la tag-uri.

Cel mai nou produs Instagram este IGTV, o secțiune dedicată special postării și vizionării filmărilor video verticale cu lungime de până la o oră.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
facebook