FOTO OnePlus anunță smartphone-ul Nord 2T

FOTO OnePlus anunță smartphone-ul Nord 2T
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 mai 2022

Cel mai nou smartphone OnePlus se încadrează în politica inițială a companiei chineze, aceea de a vinde telefoane la un raport cât mai bun preț-calitate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul smartphone OnePlus are un ecran AMOLED FHD+, care măsoară 6,43 inch și are o rată de împrospătare de 90Hz. Acesta găzduiește camera frontală de 32MP.

Sistemul foto de pe spate, nu reprezintă neapărat punctul forte al dispozitivului. Acesta este compus dintr-o cameră principală Sony IMX 766 de 50MP, una ultrawide de 8MP și un senzor monocrom de 2MP.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Aceste creșteri pozitive vor avea un impact direct în dobânda de referință. Care este unul dintre coșmarurile băncilor centrale CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Aceste creșteri pozitive vor avea un impact direct în dobânda de referință. Care este unul dintre coșmarurile băncilor centrale

Nord 2T este primul smartphone care folosește chipset-ul Dimensity 130, de la MediaTek, construit pe 6nm. Procesorul acestuia are 8 nuclee, dintre care cel mai puternic este tactat la 3Ghz, iar placă video este Mali-G77 MC9.

Bateria din dotare are 4,500 mAh și se încarcă pe baza unui sistem SuperVOOC de 80W. Pe telefon va fi preinstalat Android 12, cu tema  OxygenOS 12.1.

Comenzile se vor putea face pe site-ul OnePlus, începând cu 24 mai, unde vor fi disponibile două versiuni. Cea mai ieftină versiune costă 400 de euro și are 8GB RAM și 128GB, în vreme ce pentru 500 de euro se poate comanda varianta cu 12GB RAM și 256GB stocare.

FOTO OnePlus anunță smartphone-ul Nord 2T

viewscnt
Afla mai multe despre
oneplus
smartphone
nord 2t