FOTO Seria de smartphone-uri Moto G6 este disponibilă în România

FOTO Seria de smartphone-uri Moto G6 este disponibilă în România
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 iun 2018

Prezentate oficial în urmă cu două săptămâni, cele trei telefoane care alcătuiesc noua serie Moto G6 sunt disponibile pe piața locală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Seria este compusă din modelele Moto G6 Plus, Moto G6 și Moto G6 Play. Primele două sunt disponibile chiar de astăzi pe piața locală, în vreme ce ultimul va intra pe piață din 7 iunie.

Prețurile pentru cel mai dotat model dintre cele trei, G6 Plus, pornesc de la 1.400 de lei. G6 costă 1.100 de lei, iar G6 Play, care este și cel mai modest, va costa de la 900 de lei.

NYT: Facebook a încheiat parteneriate cu peste 60 de producători de telefoane, oferindu-le acces la datele personale ale utilizatorilor. Apple, BlackBerry, Microsoft, Samsung și Amazon - pe listă CITEȘTE ȘI NYT: Facebook a încheiat parteneriate cu peste 60 de producători de telefoane, oferindu-le acces la datele personale ale utilizatorilor. Apple, BlackBerry, Microsoft, Samsung și Amazon - pe listă

G6 Plus are un ecran FHD de 5,9 și este singurul dotat cu procesor cu Snapdragon 630, restul modelelor limitându-se la chipset-urile din seria 400 ale celor de la Qualcomm. Acesta va fi disponibil cu 4/6 GB memorie RAM, baterie de 3.200 mAh și dispune de un sistem foto compus dintr-o cameră de 12 MP și una de 5 MP.

Moto G6 are la bază chipset-ul Snapdragon 450 și 3/4 GB memorie RAM, dispunând de un ecran de 5,7 inch, tot FHD. Și acest model beneficiază de un sistem foto dual compus din două camere foto de 12 MP și 5 MP, bazându-se pe o baterie de 3.000 mAh.

Un prag mai jos, Moto G6 Play folosește chipset-ul Snapdragon 427, 2/3 GB memorie RAM și același ecran ca G6. Acest model oferă o cameră foto de 13 MP și compensează prin bateria de 4.000 mAh.

FOTO Seria de smartphone-uri Moto G6 este disponibilă în România

viewscnt
Afla mai multe despre
moto
motorola
smartphone