Galaxy Fold revine

Galaxy Fold revine
scris 25 iul 2019

Samsung a anunțat că a rezolvat problemele care au forțat-o să amâne lansarea primului său smartphone pliabil și că acesta va intra pe piață în luna septembrie.

Producătorul coreean explică într-un comunicat ce modificări i-a adus smartphone-ului pentru ca balamaua și ecranul acestuia să nu mai fie afectate ca urmare a plierii.

În primul rând, așa s-a vehiculat neoficial și anterior, Samsung a extins stratul protector exterior al ecranului dincolo de ramele acestuia pentru ca utilizatorii să nu-l mai confunde cu o banală folie de protecție și să-l dea la o parte.

În al doilea rând, au fost acoperite mai multe zone și orificii prin care intra praf. Praful și impuritățile care se strecurau pe suprafața telefonului creau presiune pe ecran în urma plierii și, în unele cazuri, duceau la crăparea acestuia.

Apple cere să fie scutită de taxele pentru importurile din China CITEȘTE ȘI Apple cere să fie scutită de taxele pentru importurile din China

În fine, balamaua a fost prelungită și întărită, adăugându-i-se o serie de piese suplimentare. Totodată, a fost redus spațiul dintre ecran și balama.

Samsung a vrut inițial să lanseze Galaxy Fold în luna mai, însă a renunțat în ultima clipă, după ce mai multe unități trimise pentru review presei s-au defectat în moduri similare și doar după câteva zile de testare.

La patru luni distanță, Samsung va încerca din nou să-și vândă primul smartphone pliabil, la același preț anunțat inițial, de 1980 de dolari.

Dacă și câți utilizatori și-au păstrat încrederea în capacitatea producătorului coreean de a dezvolta la acest moment un dispozitiv pliabil funcțional, rămâne de văzut. CEO-ul Samsung speră în continuare că va vine un milion de unități.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
samsung
galaxy fold
smartphone