Galaxy S20 va avea mai multă memorie decât majoritatea PC-urilor

Galaxy S20 va avea mai multă memorie decât majoritatea PC-urilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 ian 2020

Chiar dacă nu este neapărat necesară, o cantitate mare de memorie RAM va atrage probabil clienții care vor neapărat să aibă cel mai puternic model.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mai este mai mult de o lună până când Samsung își va prezenta noul flagship, astfel că “moara zvonurilor” a început să funcționeze la capacitate maximă și va continua să producă fragmente de informații care să crească interesul pentru primul smartphone de top pe care coreenii îl vor lansa anul acesta.

După ce am aflat că în loc de Galaxy S11, Samsung își va promova noul flagship sub numele Galaxy S20, a venit rândul capacității de memorie să facă obiectul informațiilor oferite de surse anonime din cadrul companiei.

La fel ca și în anii trecuți, Galaxy S20 va fi o serie compusă din mai multe modele, care vor împărtăși majoritatea caracteristicilor, dar se și vor diferenția din anumite puncte de vedere pentru a justifica prețurile diferite.

Samsung lansează Galaxy XCover Pro CITEȘTE ȘI Samsung lansează Galaxy XCover Pro

În cazul lui Galaxy S20, versiunea cea mai scumpă, care se pare că se va numi S20 Ultra, va folosi nu mai puțin de 16 GB memorie RAM. Este o cantitate de memorie care nu se regăsește decât pe un număr limitat de PC-uri vândute în ultimii ani.

Dacă are sau nu nevoie un smartphone de atâta memorie, este o altă discuție. Mai degrabă, nu. Plus că mai multă memorie înseamnă și un consum mai mare de energie. Dincolo de considerentele tehnice, cantitatea de RAM, ca și numărul de MP ai camerelor foto, este de mult un element important de marketing, pe care producătorii nu-și permit să nu-l valorifice.

Din informațiile de până acum, Galaxy S20 va fi unul din primele smartphone-uri care vor avea în dotare o cameră de 108 MP.

Acesta va dispune de o baterie de 5.000 mAh, ce beneficiază de o tehnologie de încărcare rapidă care realizează alimentarea completă în 74 de minute.

Galaxy S20 va fi prezentat oficial la Mobile World Congress, târg care va avea loc la finalul lunii februarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
galaxy s20
smartphone
samsung
ram