Google ar putea renunța să mai lanseze un smartphone pliabil

Google ar putea renunța să mai lanseze un smartphone pliabil
scris 16 nov 2021

Smartphone-ul pliabil Google, cunoscut până acum sub numele neoficial Pixel Fold, pare să devină istorie înainte să devină realitate, conform unor surse din rândul furnizorilor de componente.

DSCC (Digital Supply Chain Consultants) anunță că Google a anulat comenzile de componente pentru viitorul smartphone pliabil al companiei și lasă de înțeles că gigantul american a renunțat să-l mai dezvolte și să-l vândă.

Renunțarea la componentele necesare este, clar, semnul că Google fie a renunțat complet, fie doar a întrerupt planurile de dezvoltare a unui smartphone pliabil.

Cel mai rapid și mai încăpător SSD din lume costă cât o mașină CITEȘTE ȘI Cel mai rapid și mai încăpător SSD din lume costă cât o mașină

Este posibil să fie vorba doar de o amânare a dezvoltării dispozitivului, din cauza crizei actuale de cipuri, care face ca multe componente să fie disponibile în stocuri reduse ori deloc sau să fie foarte scumpe.

Conform unor surse, Google lucra la un smartphone care trebuia să se plieze, asemenea lui Galaxy Fold, ca o carte.

De altfel, recent, Google a lansat Android 12L, un update pentru Android care aduce îmbunătățiri ce vizează direct smartphone-urile pliabile, optimizând mai multe aspecte ale interfeței grafice.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
smartphone pliabil