Google își va prezenta noua serie de smartphone-uri la o lună după Apple

Google își va prezenta noua serie de smartphone-uri la o lună după Apple
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 sep 2022

La o lună după ce Apple va prezenta iPhone 14, Google va organiza un eveniment în care va prezenta seria de smartphone-uri Pixel 7.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Google a anunțat că va organiza un eveniment pe 6 octombrie, în cadrul căruia este așteptat să lanseze seria de smartphone-uri Pixel 7, dar și Pixel Watch, ambele prezentate deja parțial la Google I/O.

Seria Pixel 7 se pare că va fi compusă din două modele, Pixel 7 și Pixel 7 Pro, care, de această dată, vor avea la bază Tensor G2, a doua generație de cipuri dezvoltate intern. Încă nu se știe ce va aduce în plus acest cip față de versiunea anterioară.

Smartphone-urile premium s-au scumpit CITEȘTE ȘI Smartphone-urile premium s-au scumpit

În schimb, Google a anunțat în ce culori vor fi disponibile cele două modele. Obsidian, Lemongrass și Snow se vor numi culorile lui Pixel 7, în vreme ce versiunea Pro va fi disponibilă în Obsidian, Hazel și Snow.

Din imaginile apărute până acum, noutatea pe partea de construcție va fi bara de aluminiu care va găzdui camerele foto de pe spatele telefonului - vor fi două camere la Pixel 7 și trei camere la Pixel 7 Pro.

Alături de smartphone-uri, Google va prezenta și Pixel Watch, cel despre care spune că va fi primul smartwatch dezvoltat în întregime de compania americană.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
smartphone
pixel