Google și-a redenumit chatbotul inteligent și a lansat abonamente contra cost

Google și-a redenumit chatbotul inteligent și a lansat abonamente contra cost
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 8 feb 2024
Google și-a redenumit chatbotul, transformându-l din Bard în Gemini, după noua inteligență artificială care îl alimentează. Totodată, compnia a lansat versiunea cu plată, mai performantă, disponibilă în baza unui abonament.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Clienții din SUA se pot abona pcu 19,99 dolari pe lună pentru a avea acces la Gemini Advanced, care include un model de inteligență artificială Ultra 1.0, mai puternic, a precizat Google.
Rețeaua de clinici oftalmologice „Dr. Holhoș” se extinde CITEȘTE ȘI Rețeaua de clinici oftalmologice „Dr. Holhoș” se extinde

Abonații vor primi doi TB de stocare în cloud, care costă de obicei 9,99 dolari lunar, și în curând vor avea acces la Gemini în Gmail și în suita de productivitate Google.

Acest pachet, cunoscut sub numele de planul Google One AI Premium, reprezintă unul dintre cele mai mari răspunsuri ale companiei de până acum la Microsoft și la partenerul său OpenAI. 
 
ChatGPT Plus de la OpenAI a fost, în urmă cu un an, un pionier pe piață, iar Microsoft a anunțat recent un abonament pentru inteligența artificială în Word și Excel. Ambele abonamente costă 20 de dolari pe lună în Statele Unite.

Lansat în decembrie, Gemini este cel mai mare model de inteligență artificială la care a contribuit divizia DeepMind AI din cadrul Google.
viewscnt
Afla mai multe despre
gemini
bard
chatgpt
openai
chatbot