Google va lansa mai multe dispozitive noi alături de seria Pixel 3 de smartphone-uri

Google va lansa mai multe dispozitive noi alături de seria Pixel 3 de smartphone-uri
scris 23 iul 2018

Cele două smartphone-uri din seria Pixel nu vor fi singurele produse pe care Google le va lansa în toamnă, alături de ele fiind așteptate alte trei gadgeturi.

Google este așteptat, ca în fiecare din ultimii trei ani, să-și prezinte la toamnă a treia generației a seriei de smartphone-uri proprii Pixel. Însă, surse apropiate companiei americane susțin că acestea nu vor fi și singurele lansări pe care Google la va face.

În cadrul aceluiași eveniment, Google ar urma să prezinte un nou laptop din seria Pixelbook, laptop care, ca și cel de anul trecut, va folosi propriul sistem de operare, Chrome OS.

Deși nu se cunosc deocamdată detalii tehnice despre noul laptop, se pare că acesta urmează un trend din ce în ce mai evident atât pentru laptopuri, cât și pentru smartphone-uri – îngustarea ramelor din jurul ecranului.

WhatsApp limitează opțiunile de retransmitere a mesajelor CITEȘTE ȘI WhatsApp limitează opțiunile de retransmitere a mesajelor

Surse apropiate gigantului american susțin însă că intrarea pe piață nu va avea loc în apropierea lansării, ci va întârzia până spre finele anului.

În cadrul aceluiași eveniment ce va avea loc în toamnă, se pare că Google va mai prezenta alte două noi produse, alături de Pixelbook și cele două smartphone-uri din seria Pixel.

Unul dintre acestea este Pixel Watch, cel care ar trebui să fie primul smartwatch produs de Google și, probabil, prima replică pe care Google o va oferi pentru Apple Watch.

În fine, același eveniment se pare că va aduce și o nouă serie a căștilor wireless Pixel Buds.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
pixel
pixelbook
smartphone
laptop
smartwatch
casti