HP lansează un serviciu de închiriere a imprimantelor

HP lansează un serviciu de închiriere a imprimantelor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 mar 2024

Pentru că vânzarea imprimantelor, fără a avea controlul asupra rezervelor de cerneală folosite de utilizatori, nu aduce suficienți bani pentru companie, HP a început pivotarea către un business rent-a-printer.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Astfel, compania a lansat abonamentul HP All-In, care, în schimbul unui abonament, le furnizează utilizatorilor atât imprimanta, cât și cerneala necesară.

Noul abonament este, în fapt, o extensie a vechiului abonament Instant Ink, doar că acum acoperă și imprimanta, nu doar cerneala.

Biden a anunțat că va da termen de șase luni grupului chinez ByteDance să vândă TikTok, dacă o lege în acest sens va trece în Congres CITEȘTE ȘI Biden a anunțat că va da termen de șase luni grupului chinez ByteDance să vândă TikTok, dacă o lege în acest sens va trece în Congres

Un abonament costă între 7 și 36 de dolari pe lună și furnizează o anumită imprimantă și un anumit număr de pagini ce pot fi printate în funcție de cantitatea de cerneală inclusă în abonament.

De exemplu, plătind cel mai ieftin abonament, utilizatorul poate imprima 20 de pagini de lună. Cu cel mai scump abonament pot fi imprimate 700 de pagini pe lună și aduce o imprimantă OfficeJet Pro.

Cei care au nevoie să imprime mai multe pagini decât abonamentul ales, vor plăti în plus pentru fiecare alte 10-15 pagini necesare.

Abonamentul înseamnă închirierea imprimantei pe doi ani, astfel că la final, utilizatorul trebuie să o returneze.

Practic, utilizatorul pierde orice formă de control - nu deține imprimanta, nu poate printa oricât dorește și trebuie să plătească abonamentul cerut de companie, indiferent cât ajunge acesta să se scumpească în timp.

viewscnt
Afla mai multe despre
hp
imprimante
cerneală
abonament