Huawei a intentat un nou proces împotriva Samsung Electronics, în China

Huawei a intentat un nou proces împotriva Samsung Electronics, în China
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iul 2016

Huawei Technologies a intentat un nou proces împotriva Samsung Electronics, în China, acuzând compania sud-coreeană de încălcarea unor brevete pentru smartphone-uri, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Un purtător de cuvânt al unui tribunal din Quanzhou a confirmat că procesul a fost aprobat recent de curte, dar nu a oferit detalii, precum solicitările Huawei, scrie News.ro.

În luna mai, Huawei a anunțat că a dat în judecată Samsung în Statele Unite și China, solicitând compensații pentru utilizarea neautorizată a tehnologiei de comunicare celulară de a patra generație, a sistemelor de operare și a softului pentru interfețele utilizatorilor, în telefoanele Samsung.

Anul trecut, compania chineză Xiaomi a fost obligată să oprească pentru scurt timp vânzările în India, după o plângere de încălcare a brevetelor din partea producătorului de echipamente Ericsson.

Un purtător de cuvânt al Samsung a declarat că producătorul sud-coreean de telefoane va analiza cu atenția plângerea și va lua măsurile potrivite pentru a-și proteja interesele.

Reprezentanții Huawei nu au putut fi contactați pentru comentarii.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
samsung electronics