Huawei va cheltui mai mult cu producția de echipamente, pentru a asigura continuitatea livrărilor; posturile ineficiente vor fi eliminate

Huawei va cheltui mai mult cu producția de echipamente, pentru a asigura continuitatea livrărilor; posturile ineficiente vor fi eliminate
scris 21 aug 2019

Grupul chinez Huawei va cheltui mai mult cu producția de echipamente, pentru a asigura continuitatea livrărilor, va elimina posturile redundante și managerii ineficienți, pe fondul restricțiilor impuse de Statele Unite exporturilor sale, a anunțat fondatorul Ren Zhengfei, citat de Reuters.

Anunțul are loc în timp ce Statele Unite au anunțat în această săptămână că au extins cu 90 de zile permisiunea ca Huawei Technologies să cumpere componente de la companii americane pentru a aproviziona în continuare clienții existenți, dar în același timp a adăugat pe lista neagră alte 40 de unități ale companiei, din mai multe țări, scrie News.ro.

Apple va lansa în noiembrie serviciul de streaming video Apple TV+ la un preț de 10 dolari pe lună CITEȘTE ȘI Apple va lansa în noiembrie serviciul de streaming video Apple TV+ la un preț de 10 dolari pe lună

”Compania trece printr-o situație de viață și moarte. Dacă nu îți poți face treaba, atunci fă loc pentru ca tancul nostru să treacă. Și dacă vrei să intri pe câmpul de luptă, poți să legi o frânghie în jurul tancului pentru a-l trage, toată lumea trebuie să aibă această hotărâre”, a afirmat Ren, fost ofițer în armata chineză, într-un memo obținut de Reuters.

Huawei este un element major al războiului comercial dintre Statele Unite și China. În luna mai, Washingtonul a interzis companiilor americane să facă afaceri cu Huawei, din motive de securitate națională.

Huawei a raportat în schimb o creștere de 23% a veniturilor, în primul semestru, susținută de vânzările solide de smartphone-uri pe piața chineză.

Potrivit memo-ului, Huawei, care are aproape 190.000 de angajați la nivel mondial, își reformează operațiunile la nivel global, oferind o importanță mai mare activităților productive și una mai mică personalului administrativ, eliminând și posturile ineficiente.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei