IBM numește un nou lider de țară pentru România

IBM numește un nou lider de țară pentru România
scris 20 aug 2018

Mitka Avramova este noul lider de țară pentru IBM România, aceasta trecând de la poziția sa anterioară de Chief Operating Officer al filialei din România. În noul său rol, Mitka este responsabilă pentru toate activitățile ce privesc clienții din România, acoperind întregul portofoliu de produse și servicii IBM pentru activitatea din România.

De-a lungul carierei sale de 14 ani în IBM, Mitka Avramova a deținut o serie de poziții de management în vânzări, operațiuni cât și în ecosistemul partenerilor de afaceri ai companiei în Bulgaria și Europa de Sud-Est.

Andrei Frunză, fost CEO eJobs, preia conducerea Clever Taxi CITEȘTE ȘI Andrei Frunză, fost CEO eJobs, preia conducerea Clever Taxi

Mitka Avramova deține o diplomă de master în informatică obținută de la Universitatea Tehnică Slovacă din Bratislava și un MBA de la Școala de Afaceri Warwick.

IBM a înregistrat anul trecut în România o cifră de afaceri de 906,7 milioane de lei, în creștere cu 11,3% față de 2016. De asemenea, profitul net al companiei au urcat cu 6,2%, la 80,1 milioane de lei.

Numărul mediu de angajați a crescut cu 16,7%, la aproape 3.100.

În 2013, Ministerul Finanțelor a aprobat IBM România un ajutor de stat de 16,64 milioane de euro, una din condiții fiind angajarea unui număr de 900 de persoane până în 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
ibm
mitka avramova