Un iPad a explodat într-un magazin Apple

Un iPad a explodat într-un magazin Apple
scris 20 aug 2018

Clienții au fost evacuați din magazinul Apple din Amsterdam, după ce o tabletă iPad a explodat.

Un  iPad a explodat duminică într-un Apple Store din centrul Amsterdamului, determinând evacuarea clienților și a staff-ului pentru câteva ore.

Nu este clară cauza exactă a exploziei până la această oră, Apple neavând încă o comunicare oficială pe această temă. Cel mai probabil este vorba de defectarea unei baterii.

Deși angajații magazinului au pus rapid tableta într-un container și au acoperit-o cu nisip, conform regulilor pregătite de Apple pentru astfel de situații, iPad-ul a continuat să emită o substanță iritantă care a afectat oamenii.

Backup-ul online al conversațiilor WhatsApp va fi gratuit CITEȘTE ȘI Backup-ul online al conversațiilor WhatsApp va fi gratuit

Nimeni nu a fost rănit, însă trei persoane au fost tratate pentru probleme respiratorii după incident.

Pompierii ajunși la fața locului au decis evacuarea și închiderea temporară pentru investigații a magazinului.

Deși nu la fel de mare ca Samsung, Apple are propriul istoric în ceea ce privește defectarea bateriilor și explodarea dispozitivelor mobile.

Nu mai departe de luna ianuarie a acestui an a avut loc un incident similar într-un magazin din Zurich. Acolo a fost vorba de explodarea unui iPhone, care a cauzat arsuri minore unui angajat.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad