iCloud+ s-a scumpit în România

iCloud+ s-a scumpit în România
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 iun 2023

Prețurile serviciului iCloud+ au crescut de marți în mai multe țări, inclusiv în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Apple a scumpit serviciul iCloud+ într-un mare număr de țări de pe mai multe continente. Printre țările europene vizate de scumpire se numără și România.

Apple va repara problema de greutate a căștii Vision Pro cu o curea suplimentară CITEȘTE ȘI Apple va repara problema de greutate a căștii Vision Pro cu o curea suplimentară

Prețurile pentru cele trei versiuni de iCloud+ vor fi de acum înainte după cum urmează:

5 lei pentru 50GB
15 lei pentru 200GB
50 lei pentru 2TB

Cel mai ieftin abonament se scumpește de la 4,5 lei la 5 lei pe lună, ceea ce s-ar traduce printr-o creștere cu 10% a prețului.

Scumpirea se aplică imediat, dar nu este valabilă și pentru pachetul Apple One, care înglobează mai multe servicii Apple (iCloud+, TV+, Music, Arcade) și care a fost deja scumpit în octombrie anul trecut.

Nu se modifică planul gratuit, care oferă în continuare utilizatorilor 5GB de stocare online. Acesta a rămas neschimbat din 2011, când a fost lansat.

Dincolo de spațiul de stocare online, iCloud+ mai oferă și alte beneficii precum ascunderea adresei IP la navigarea cu Safari, alias-uri pentru protejarea adresei personale de e-mail și suport pentru domenii custom.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
icloud+
scumpiri