Interesul pentru iPhone revine: Apple cere furnizorilor să majoreze producția pentru noile modele

Interesul pentru iPhone revine: Apple cere furnizorilor să majoreze producția pentru noile modele
scris 4 oct 2019

Apple a cerut furnizorilor să mărească producția modelelor iPhone 11, în condițiile în care cererea pentru noua serie de telefoane, lansată de gigantul american luna trecută, a depășit așteptările.

Potrivit Nikkei Asian Review, Apple a cerut majorarea producției cu 10%, reprezentând aproximativ 8 milioane de unități. Totodată, sursele publicației nipone au declarat că, în trecut, Apple a fost "destul de conservatoare" în ceea ce privește comenzile.

"După majorare, volumul de producție pregătit pentru noua serie va fi mai mare decât producția de anul trecut. Cererea este bună deocamdată, dar trebuie să avem grijă să nu fim prea optimiști", au adăugat sursele citate.

Curțile de justiție din statele membre UE au dreptul să ceară Facebook să înlăture mesaje și comentarii declarate ilegale CITEȘTE ȘI Curțile de justiție din statele membre UE au dreptul să ceară Facebook să înlăture mesaje și comentarii declarate ilegale

Acțiunile Apple sunt în creștere cu 1,4% în urma informațiilor.

Recent, analiștii citați de MarketWatch au afirmat că, judecând după timpul mai mare de livrare, noile iPhone pare să se vândă mai bine decât modelele precedente.

Totodată, la începutul săptămânii, CEO Apple Tim Cook a declarat, într-un interviu pentru cotidianul german Bild, că noua serie iPhone 11 a intrat pe piață în forță.

În septembrie, Apple a lansat trei modele noi de iPhone: iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max.

viewscnt
Afla mai multe despre
iphone 11
vanzari iphone 11
vanzari iphone
comenzi apple