iOS 13 este instalat deja pe jumătate din iPhone-uri

iOS 13 este instalat deja pe jumătate din iPhone-uri
scris 17 oct 2019

În ciuda numeroaselor bug-uri raportate încă din momentul lansării, jumătate din posesorii de iPhone au instalat deja cea mai nouă versiune majoră de iOS.

iOS 13 a fost una dintre cele mai problematice versiuni noi ale sistemului de operare pentru iPhone. Numeroasele probleme cu care a fost lansat, inclusiv de securitate, au determinat Apple să scoată deja mai multe update-uri minore prin care să-l peticească.

În mod normal, aceste probleme ar fi putut să determine utilizatorii să se gândească de două ori înainte să-l instaleze. Spre mândria celor de la Apple, lucrurile nu stau așa.

La 26 de zile de când a fost lansat, iOS 13 rulează deja pe 50% din iPhone-uri. Este adevărat că rata de adopție este puțin mai mică decât anul trecut. iOS 12 a avut nevoie de doar 23 de zile să atingă 50%.

Huawei a livrat peste 185 de milioane de telefoane mobile inteligente anul acesta CITEȘTE ȘI Huawei a livrat peste 185 de milioane de telefoane mobile inteligente anul acesta

Celelalte iPhone-uri folosesc iOS 12 în cea mai mare parte. Această versiune se găsește pe 41% dintre iPhone-uri. Doar 9% din smartphone-urile Apple folosesc o versiune mai veche de iOS.

Rata de adopție este mai mică în ceea ce privește tabletele Apple. iPadOS a fost instalat până acum pe 33% din iPad-uri.

Apple realizează această numărătoare pe baza device-urilor care se conectează la App Store pentru a actualiza și a instala aplicații.

În comparație, la ultima estimare din luna mai, doar 10,4% din dispozitivele cu Android foloseau Android 9, care a fost lansat în 2018. Google a renunțat între timp să mai facă publice aceste cifre, știind că nu sunt în avantajul sistemului de operare pe care-l dezvoltă.

viewscnt
Afla mai multe despre
ios
iphone
ipados
ipad
apple