iPhone 15 Pro ar putea oferi până la 2TB spațiu de stocare

iPhone 15 Pro ar putea oferi până la 2TB spațiu de stocare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 aug 2023

Apple pune din ce în ce mai mult accent pe diferențierea modelelor Pro de celelalte două versiuni de iPhone, iar creșterea spațiului de stocare pare să facă parte din această strategie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform unor informații venite din zona producătorilor de componente pentru iPhone, capacitatea maximă a smartphone-urilor lansate de Apple anul acesta ar urma să fie de 2TB.

În schimbul unui preț care, probabil, va fi pe măsură, utilizatorii vor putea opta pentru un spațiu de stocare de 2TB, disponibil exclusiv în cazul celor două versiuni Pro.

iPhone 15 ar putea intra pe piață pe 22 septembrie CITEȘTE ȘI iPhone 15 ar putea intra pe piață pe 22 septembrie

Și mă interesant este că versiunea de bază a modelelor Pro, conform acelorași surse, ar urma să ofere un spațiu de stocare de 256GB, în loc de 128GB de la cât pleca până acum spațiul de stocare.

Ar fi o dublare a spațiului de stocare de bază care ar veni și ca o justificare parțială pentru preconizata scumpire a modelelor iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max.

Tot pe surse, se vehiculează că modelele Pro ale seriei iPhone 15 vor fi cu 100 de dolari mai scumpe decât cele din serie iPhone 14. Creșterea spațiului de stocare de bază ar veni să mai atenueze scumpirea.

Din informațiile de până acum, modelul de bază din seria iPhone 15 ar costa în continuare de la 800 de dolari, însă, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max ar urma să coste începând de la 1.100 de dolari, respectiv 1.300 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 15 pro
smartphone