Japonezul care va călători pe lună cu Space X stabilește un nou record de repostări de Twitter

Japonezul care va călători pe lună cu Space X stabilește un nou record de repostări de Twitter
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 ian 2019

Peste 3,8 milioane de reportări adunase până luni dimineața un Tweet prin care japonezul Yusaku Maezawa promite bani urmăritorilor săi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În ceea ce pare un experiment sau o încercare plătită de viralizare, japonezul Yusaku Maezawa a postat un mesaj pe Twitter în care promite că va oferi un milion de yeni (aproximativ 8.097 euro) pentru 100 de persoane din cei care îi repostează mesajul.

Condițiile, pentru a fi luat în calcul pentru tragerea de sorți, erau un follow și un retweet până cel târziu pe 7 ianuarie.

Apple încearcă să oprească scandalul iPad-urilor îndoite, explicând procesul de construcție al tabletelor CITEȘTE ȘI Apple încearcă să oprească scandalul iPad-urilor îndoite, explicând procesul de construcție al tabletelor

Până la data redactării postarea miliardarului japonez avea deja 3.849.740 de retweet-uri, stabilind un nou record de repostări în cadrul rețelei sociale.

Yusaku Maezawa este japonezul care va plăti Space X pentru a deveni primul pasager privat al companiei conduse de Elon Musk care călătorește pe lună.

Maezawa este fondatorul retailer-ului de haine Zozotown.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
space x