Reddit a ajuns la 14 miliarde de afișări pe lună în 2018

Reddit a ajuns la 14 miliarde de afișări pe lună în 2018
scris 6 ian 2019

Rețeaua socială Reddit a dat publicității o serie de date privind traficul de anul trecut, oficialii companiei declarându-se mulțumiți cu felul în care a progresat produsul în 2018.

Reddit a avut anul trecut în medie 14 miliarde de fișări pe lună. Comparativ cu media lunară din 2017, a fost înregistrată o creștere de 30 de procente.

Și pe partea de engagement Reddit s-a bucurat de o creștere importantă. Numărul total al postărilor, comentariilor și voturilor a fost mai mare cu 22% față de anul anterior.

În 2018, focusul Reddit s-a împărțit în trei direcții majore. În primul rând, Reddit a reușit, într-un final, să lanseze un redesign așteptat de mulți ani și care, bineînțeles, nu a mulțumit pe toată lumea.

Facebook vrea să pună la punct o targetare mai eficientă cu reclame pe baza fotografiilor de familie CITEȘTE ȘI Facebook vrea să pună la punct o targetare mai eficientă cu reclame pe baza fotografiilor de familie

În al doilea rând, s-au făcut progrese importante în cea ce privește cenzurarea așa-numitului conținut toxic (ură, manipulare etc.) vizibil pe unele din topicurile de discuție găzduite.

În al treilea rând, în 2018 au fost lansate anumite facilități noi, pe direcții în care se dorește să se crească în viitorul apropiat. Una dintre aceste direcții este conținutul video.

Doar în luna noiembrie a anului trecut conținutul video a generat 1,4 miliarde de afișări, cu 40% mai multe decât în luna octombrie. La finele anului trecut, în fiecare zi se vizionau în medie 400.000 de ore de conținut video.

viewscnt
Afla mai multe despre
reddit