Apple încearcă să oprească scandalul iPad-urilor îndoite, explicând procesul de construcție a tabletelor

Apple încearcă să oprească scandalul iPad-urilor îndoite, explicând procesul de construcție a tabletelor
scris 6 ian 2019

Apple a publicat pe site-ul oficial de suport un articol în care încearcă să explice procesul de producție a noilor iPad-uri și cum acesta poate crea impresia că tabletele sale se îndoaie mai mult decât ar fi cazul.

Articolul începe asigurând cititorii că noile modele de iPad sunt solide, ușoare și rezistente în timp, la fel ca toate tabletele companiei americane de până acum.

Urmează o explicație destul de tehnică despre procedura prin care sunt create liniile de semnal (care facilitează recepția undelor radio) din dotarea versiuni cu conexiune de date, care este și versiunea cea mai prezentă în cazurile raportate de utilizatori.

Folosită pentru prima oară în producția iPad-urilor și numită co-molding, noua procedură de creare a liniilor de semnal topește plasticul la temperaturi foarte mari și-l toarnă într-o împrejmuire creată din aluminiu, unde cele două materiale se contopesc.

Tim Cook contracarează efectele negative ale revizuirii vânzărilor cu un email către angajații Apple, în care spune că așteaptă venituri record în primul trimestru CITEȘTE ȘI Tim Cook contracarează efectele negative ale revizuirii vânzărilor cu un email către angajații Apple, în care spune că așteaptă venituri record în primul trimestru

Apple spune că procesul de construcție al noilor tablete nu permite o îndoire mai mare de 400 de microni, ceea ce înseamnă mai puțin decât grosimea unei foi de hârtie.

Însă, continuă articolul, faptul că marginile noilor tablete sunt mai drepte și mai subțiri (5,9 mm) accentuează percepția și face ca oamenii să aibă impresia că îndoirea este mai amplă decât în realitate.

Micile variații, se spune în același articol, nu afectează structura de rezistență a dispozitivului și nici nu va afecta în niciun fel funcționarea normală a acestuia pe viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad