Lenovo lansează un ceas inteligent cu Google Assistant

Lenovo lansează un ceas inteligent cu Google Assistant
scris 11 ian 2019

Lenovo a anunțat la CES 2019 un ceas inteligent, numit simplu, Smart Clock, care folosește Google Assistant pentru a oferi o serie întreagă de facilității smart.

Majoritatea funcțiilor dispozitivului sunt concentrate pe ciclul de culcare - trezire al utilizatorului, însă nu sunt limitate la acesta: poate reda muzică și poate, de asemenea, încărca device-urile mobile conectate la el.

Smart Clock se conectează la becurile și prizele inteligente din casă și le reglează automat în funcție de ora la care utilizatorul se culcă și se trezește.

Atât ecranul ceasului, cât și luminile din cameră sunt reduse ca intensitate treptat când se apropie ora de culcare și, la fel, sunt aprinse treptat când se apropia ora de declanșare a alarmei de trezire.

Wikipedia integrează Google Translate pentru traducerea conținutului în alte limbi CITEȘTE ȘI Wikipedia integrează Google Translate pentru traducerea conținutului în alte limbi

O apăsare oriunde pe ceas activează funcția snooze (amânarea cu 5 minute a alarmei), iar o a doua apăsare dezactivează complet alarma.

Același tip de interacțiune este valabil și pentru camerele video. Spre exemplu, Smart Clock poate afișa imaginea redată de o cameră video conectată la internet în altă cameră.

Comenzile vocale pot fi inițiate rostind clasicele cuvinte cheie “Ok, Google” sau “Hei, Google”.

Dispozitivul cu touchscreen de 4 inch este acoperit de un material textil identic cu cel folosit de Google în cazul propriului asistent digital, Google Home Mini, și dispune de mai multe teme coloristice pentru afișarea ceasului.

Lenovo Smart Clock va fi disponibil undeva în primăvara acestui an și va costa 80 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
lenovo
smart clock
ceas
google assistant