LG a prezentat un monitor care se ajustează automat în funcție de poziția utilizatorului

LG a prezentat un monitor care se ajustează automat în funcție de poziția utilizatorului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 sep 2022

Inteligența artificială ajunge și pe monitoarele de birou, unde promite să fie și utilă, nu doar folosită ca un argument de marketing.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

LG a prezentat monitorul UltraFine Ergo AI Monitor, despre care spune că folosește inteligența artificială pentru a-și ajusta automat poziția în funcție de felul în care stă utilizatorul pe scaun.

Acesta are în dotare o cameră frontală care urmărește nivelul ochilor utilizatorului. În funcție de asta, AI-ul își ajustează automat înălțimea și înclinarea.

A doua versiune USB 4 promite viteze duble și compatibilitate cu cablurile actuale CITEȘTE ȘI A doua versiune USB 4 promite viteze duble și compatibilitate cu cablurile actuale

Aceleași ajustări vor putea fi făcute și pentru a determina utilizatorul să-și mai schimbe poziția în care stă. Înălțimea și înclinarea se vor modifica pentru a forța utilizatorul să nu stea mult timp în aceeași poziție.

Altfel, monitorul de 31,5 inch are un panou IPS 4K (3840 x 2160 pixeli) și suport DHR.

Alături de acesta, LG a prezentat și primul monitor de gaming sub noul brand UltraGear (45GR95QE). Este primul monitor OLED curbat al companiei cu 240Hz rată de împrospătare a imaginii.

Acesta are 45 de inch și o rezoluție WQHD (3440 x 1440 pixeli), cu suport pentru HDR10 și HDMI 2.1.

Compania coreeană nu a spus și când vor fi lansate sau cât vor costa cele două monitoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
ai
monitor