LG Electronics a decis să mute producția de smartphone din Coreea de Sud în Vietnam

LG Electronics a decis să mute producția de smartphone din Coreea de Sud în Vietnam
scris 24 apr 2019

Grupul sud-coreean LG Electronics intenționează să mute liniile de producție a smartphone-urilor din Coreea de Sud în Vietnam, în încercarea de a reduce costurile la divizia sa de dispozitive mobile, transmite Yonhap.

Citând o sursă care a dorit să își păstreze anonimatul, Yonhap susține că LG Electronics va opri gradual producția la uzina de la Pyeongtaek, în zona de sud a capitalei Seul, până la finele acestui an, urmând ca linia de producție să fie transferată la Hai Phong, un oraș din nordul Vietnamului, unde o companie afiliată LG are deja o uzină, scrie Agerpres.

Operatori de telecomunicații reclamă operațiuni ale statului de îndepărtare a rețelelor aeriene pe anumite străzi din București CITEȘTE ȘI Operatori de telecomunicații reclamă operațiuni ale statului de îndepărtare a rețelelor aeriene pe anumite străzi din București

LG Electronics produce smartphone în Coreea de Sud, Vietnam, Brazilia. India și China. Uzina din Coreea de Sud produce în principal modele premium, fiind responsabilă pentru 10-20% din producția totală de smartphone a LG.

viewscnt
Afla mai multe despre
lg electronics
vietnam