LG își va lansa primul smartphone cu 5G la finalul acestei săptămâni

LG își va lansa primul smartphone cu 5G la finalul acestei săptămâni
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 feb 2019

V50 ThinQ va fi primul smartphone LG care va oferi suport 5G și va fi prezentat oficial chiar în ultima zi a acestei săptămâni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La doar patru zile după ce Samsung își va fi prezentat primul smartphone cu 5G, pe 20 februarie, LG va face același lucru la Barcelona, cu o zi înainte de deschiderea oficială a celui mai important târg anual de tehnologii mobile.

Viitorul flagship LG are și o fotografie oficială, care a ajung pe Twitter pe căi neoficiale, prin intermediul jurnalistului american Evan Blass (@evleaks).

Imaginea modificată pentru a promova suportul 5G scoate la iveală data lansării prin intermediul datei afișate pe ecran și câteva dintre caracteristicile tehnice ale smartphone-ului.

iPhone-urile din 2019 vor aduce doar upgrade-uri minore CITEȘTE ȘI iPhone-urile din 2019 vor aduce doar upgrade-uri minore

Astfel, se poate observa sistemul foto compus din trei camere de pe spatele dispozitivului precum și faptul că acestea nu ies în relief, ceea ce poate înseamna fie că LG a găsit o modalitate de la face mai discrete, fie că telefonul este mai gros.

De asemenea, se poate vedea clar că senzorul de amprente este montat pe spatele telefonului, sub cele trei camere și nu integrat în ecran, așa cum procedează deja majoritatea producătorilor.

Se pare că flagship-ul celor de la LG va folosi o baterie de 4.000 mAh, ceea ce este un progres față de anul trecut, însă nu și o garanție a unei autonomii mai bune, deoarece nu știm încă ce consum va presupune modemul 5G.

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
smartphone
5g
v50