Luxoft angajează în România

Luxoft angajează în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 dec 2022

Dezvoltatorul software Luxoft România, parte a companiei americane DXC Technology, cel mai mare furnizor independent de soluții IT end-to-end, caută oameni în toată țara, inclusiv pentru lucru de la distanță, având o țintă de 400 de noi angajați în anul 2023, în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În acest moment există aproximativ 250 de roluri vacante în cadrul companiei, iar peste 60% dintre acestea presupun exclusiv muncă de acasă, fiind disponibile pentru specialiști din domeniul IT, indiferent de orașul în care locuiesc.

Elon Musk își întreabă urmăritorii dacă ar trebui să demisioneze de la conducerea Twitter CITEȘTE ȘI Elon Musk își întreabă urmăritorii dacă ar trebui să demisioneze de la conducerea Twitter

În prezent, din cei 2.500 de angajați ai Luxoft România, jumătate locuiesc în București și Județul Ilfov, în timp ce restul sunt angajați în regim full-remote, lucrând din alte orașe din țară.

La începutul anului 2019, compania americană DXC Technology, cel mai mare furnizor independent de soluții IT end-to-end, a ajuns la un acord de cumpărare a dezvoltatorului de soft Luxoft, desprins în 2013 din grupul rus IBS, pentru 2 miliarde de dolari. 

DXC Technology, cu venituri anuale de 19,58 miliarde de dolari, a fost înființată, în 2017, prin fuziunea CSC cu divizia Enterprise Services a HP Enterprise, prezentă în România prin Enterprise Services Romania SRL. Gigantul american Hewlett-Packard s-a divizat, în 2015, în două companii: HP Enterprise și HP Inc. Ulterior, diviza de servicii IT a HP Enterprise a fuzionat cu Computer Sciences Corporation (CSC), formând grupul DXC, cu 130.00 de angajați și operațiuni în 70 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
luxoft romania
locuri de munca