Magazinele Apple mai rămân deschise doar în China

Magazinele Apple mai rămân deschise doar în China
scris 14 mar 2020

Apple își închide magazinele în toată lumea, cu excepția Chinei, unde și le-a redeschis recent.

Apple a anunțat că își închide temporar magazinele din întreaga lume, exceptând China, până pe 27 martie.

Este o măsură menită, că și în alte cazuri similare, să prevină răspândirea virusului COVID-19.

“China ne-a învățat că cea mai eficientă măsură pentru minimizarea riscului de transmitere a virusului este reducerea densității populației și mărirea distanței sociale” scrie șeful companiei, Tim Cook, în anunțul publicat pe site-ul oficial.

Bill Gates demisionează din consiliul de administrație al Microsoft CITEȘTE ȘI Bill Gates demisionează din consiliul de administrație al Microsoft

Măsură a fost anunțată vineri noaptea și intră în vigoare imediat.

Apple tocmai și-a redeschis toate magazinele din China, după câteva săptămâni în care acestea au fost închise tot din cauza virusului.

Gigantul american promite că va plăti salariile celor care stau acasă și-și va susține angajații în toate circumstanțele prin care aceștia vor trece din cauza virusului.

Apple a donat până acum 15 milioane de dolari în sprijinul luptei împotriva virusului COVID-19 și promite că va dubla sumele pe care proprii angajați le vor dona la rândul lor.

Apple a mai anunțat că WWDC 2020 va fi o experiență exclusiv online, ceea ce înseamnă că nu va mai fi organizat un eveniment cu invitați prezenți fizic, ca până acum.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
magazine
coronavirus
covid-19