Mai multe programe din Windows 11 au încetat să funcționeze

Mai multe programe din Windows 11 au încetat să funcționeze
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 nov 2021

Microsoft a uitat să înnoiască un certificat și, drept urmare, mai multe aplicații din Windows 11 nu mai funcționează.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

O serie de funcții din cel mai nou sistem de operare dezvoltat de Microsoft, Windows 11, nu mai funcționează de câteva zile pe dispozitivele unora din utilizatorii care au instalat noul sistem.

Securizarea muncii de la distanță CITEȘTE ȘI Securizarea muncii de la distanță

Printre acestea se numără Snipping Tool (programul de realizare a capturilor de ecran), tastatura touch și panoul de emoji-uri.

Microsoft a recunoscut problema și spune că de vină este un certificat expirat la 1 noiembrie, înainte să fi fost reînnoit - o scăpare destul de jenantă pentru gigantul american.

Același certificat expirat creează probleme și pe sistemele Windows 11 care funcționează în modul S (o versiune care limitează numărul aplicațiilor disponibile). Aici, erorile apar când este accesată secțiunea Account din Settings.

Cum îți aduci afacerea în online CITEȘTE ȘI Cum îți aduci afacerea în online

Noile probleme, pentru care Microsoft are un patch ce trebuie instalat manual (deocamdată) prin Windows Update, vine la doar câteva zile după ce producătorul Windowsului rezolvase, din mai multe încercări, problemele de performanță cauzate procesoarelor AMD.

viewscnt
Afla mai multe despre
windows 11
microsoft