Meta ar putea începe curând concedieri masive

Meta ar putea începe curând concedieri masive
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2022

Meta, compania mamă a Facebook, ar putea începe miercuri concedieri pe scară largă, potrivit unui articol publicat de Wall Street Journal, citat de CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Disponibilizările ar putea afecta mii de angajați, se arată în articol, iar restructurarea forței de muncă ar marca prima reducere majoră a numărului de angajați din istoria Meta.

Elon Musk promite postări mai lungi pe Twitter CITEȘTE ȘI Elon Musk promite postări mai lungi pe Twitter

La sfârșitul lunii septembrie, compania a raportat că are peste 87.000 de angajați, scrie News.ro.

Un purtător de cuvânt al Meta a refuzat să comenteze și a făcut referire la comentariile lui Zuckerberg cu privire la venituri, de luna trecută.

”În 2023, ne vom concentra investițiile pe un număr mic de zone de creștere prioritare. Asta înseamnă că unele echipe vor crește semnificativ, dar majoritatea celorlalte echipe vor rămâne neschimbate sau se vor micșora în anul următor. În total, ne așteptăm să încheiem anul 2023 fie cu aproximativ aceeași dimensiune, fie ca o organizație puțin mai mică decât suntem astăzi”, a spus Zuckerberg la acea vreme.

Acțiunile Meta au scăzut cu 73% în acest an, la cel mai redusnivel atins de la începutul anului 2016, iar gigantul rețelelor sociale a înregistrat în 2022 cea mai slabă performanță în cadrul indicelui S&P 500.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
wall street journal