Microsoft a depășit estimările Wall Street

Microsoft a depășit estimările Wall Street
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iul 2023

Microsoft (MSFT.O) a depășit estimările Wall Street pentru veniturile și profitul din al patrulea trimestru, anunțând că veniturile au crescut la 56,2 miliarde de dolari, comparativ cu estimarea consensului analiștilor, de 55,5 miliarde de dolari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Venitul net a fost de 2,69 dolari pe acțiune, peste estimările de 2,55 dolari pe acțiune.

Primăriile de graniță, obligate să instaleze panouri de avertizare a riscului de ”roaming involuntar” CITEȘTE ȘI Primăriile de graniță, obligate să instaleze panouri de avertizare a riscului de ”roaming involuntar”

Profitul net a ajuns la 20,08 miliarde de dolari, în creștere cu 20% față de anul trecut.

Unitatea Intelligent Cloud a Microsoft, care găzduiește platforma Azure cloud computing, și-a crescut veniturile la 24 de miliarde de dolari, comparativ cu așteptările de 23,8 miliarde de dolari.

Veniturile Azure au crescut cu 26%, depășind o estimare de creștere de 25,2% de la Visible Alpha.

Compania se află în continuare într-o scădere a afacerii PC-urilor, vânzările inclusiv ale sistemului său de operare Windows scăzând la 13,9 miliarde de dolari. Aceasta se compară cu estimarea analiștilor, de 13,6 miliarde de dolari.

Netflix a atras aproape 6 milioane de abonați noi, după ce a introdus taxa de sharing CITEȘTE ȘI Netflix a atras aproape 6 milioane de abonați noi, după ce a introdus taxa de sharing

Cheltuielile de capital au crescut la 10,7 miliarde de dolari de la 7,8 miliarde de dolari în al treilea trimestru fiscal.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
inteligență artificială