Microsoft anunță evenimentul Ignite pentru octombrie

Microsoft anunță evenimentul Ignite pentru octombrie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 iul 2022

Pentru prima oară după mai bine de doi ani, Microsoft va organiza un eveniment cu invitați, în locul unuia virtual.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ediția din acest an a evenimentului Microsoft Ignite va fi organizată în perioada 12-14 octombrie în Seattle și va acomoda invitați, care vor putea asista la discursurile, prezentările și demonstrațiile pregătite.

După mai bine de doi ani în care Microsoft, la fel ca multe alte companii, a mers doar pe evenimente virtuale, transmise online, din cauza pandemiei, gigantul american revine la evenimente la care invitații pot fi prezenți în persoană.

Amazon, Apple, Google și Microsoft au cumpărat aur extras ilegal din regiuni localizate în pădurea Amazoniană CITEȘTE ȘI Amazon, Apple, Google și Microsoft au cumpărat aur extras ilegal din regiuni localizate în pădurea Amazoniană

Ignite este un eveniment organizat anual de Microsoft și dedicat specialiștilor IT și dezvoltatorilor, unde compania își prezintă cele importante noutăți și tehnologii la care lucrează.

Evenimentul are loc cu doar 10 zile înaintea aniversării a 10 ani de existență pentru seria Surface, ceea ce ar putea să sugereze că Microsoft va profita de Ignite pentru a anunța un nou produs din această serie.

Încă înainte de anunțarea evenimentului se vorbea, pe surse, de faptul că Microsoft urmează să lanseze noi produse Surface la toamnă. Tot la toamnă, Microsoft va lansa update-ul 22H2 pentru Windows 11.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
ignite
surface