Microsoft anunțat un nou set de principii pentru magazinul său de aplicații

Microsoft anunțat un nou set de principii pentru magazinul său de aplicații
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 feb 2022

Microsoft a anunțat un nou set de principii pentru magazinul său de aplicații, inclusiv accesul deschis pentru dezvoltatorii care îndeplinesc standardele de confidențialitate și securitate, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Mișcarea vine la scurt timp după anunțul din ianuarie că va cumpăra Activision Blizzard, producătorul jocurilor video ”Call of Duty” și ”Candy Crush”, pentru 68,7 miliarde de dolari, în cea mai mare preluare din industria jocurilor video din istorie, scrie News.ro.

FOTO Samsung a prezentat seria de smartphone-uri Galaxy S22 CITEȘTE ȘI FOTO Samsung a prezentat seria de smartphone-uri Galaxy S22

Microsoft va solicita aprobarea acordului în 17 jurisdicții, a declarat miercuri președintele companiei, Brad Smith, reporterilor.

Regulile pentru magazinul de aplicații au fost modelate după legislația luată în considerare de Statele Unite și alte țări, a spus Microsoft într-o postare pe blog.

”Am dezvoltat aceste principii parțial pentru a aborda rolul și responsabilitatea în creștere ale Microsoft, pe măsură ce începem procesul de solicitare a aprobării autorităților de reglementare în capitalele din întreaga lume pentru achiziția Activision Blizzard”, a arătat compania în postare.

Alte angajamente luate de Microsoft în postarea pe blog au fost că propriile aplicații din magazinul său de aplicații vor fi menținute la același standard ca aplicațiile de la concurenți și că nu va folosi informații non-publice din magazinul său de aplicații pentru a concura cu rivalii.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
aplicații