FOTO Samsung lansează trei noi tablete, dintre care una cât un monitor mai mic

scris 9 feb 2022

Alături de seria de smartphone-uri Galaxy S22, Samsung a prezentat și noua serie de tablete, pe care o numește Galaxy Tab S8 și care este compusă (tot) din trei modele.

IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

Chiar dacă a rămas fără elementul surpriză, când comunicatul Samsung de presă a ajuns pe internet cu două zile înainte de prezentarea oficială, noua serie Galaxy Tab S8 reușește să capteze atenția în primul rând prin dimensiuni și prețuri.

Galaxy Tab S8 Ultra, versiunea de top, măsoară nu mai puțin de 14,6 inch și are un preț direct proporțional cu diagonala ecranului - 1.100 de dolari. Ca și în cazul smartphone-urilor, ecranul este de tip OLED și oferă o rată de împrospătare de 120Hz.

Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente CITEȘTE ȘI Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente

Alături de chipset-ul Snapdragon Gen 1, aceasta poate avea până la 16GB RAM și 512GB spațiu de stocare.

Există două camere foto pe spate (13MP și 6MP), plus două camere frontale (12MP și 12MP).

Tab S8 (700 de dolari) și Tab S8 Plus (900 de dolari) au ecrane LCD de 11 inch respectiv OLED de 12,4 inch, cu aceeași rată de împrospătate de 120Hz. Și chipset-ul este același, în vreme ce memoria RAM ajunge la 8GB, iar spațiul de stocare la 256GB.

Tab S8 Plus are o versiune cu 5G, în vreme ce Tab S8, nu.

Toate cele trei tablete vor fi disponibile din 25 februarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
tablete