Microsoft integrează DALL-E 3 în Bing Chat

Microsoft integrează DALL-E 3 în Bing Chat
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 sep 2023

Chatbot-ul Bing va putea fi folosit pentru crearea de imagini, după ce Microsoft va integra în acesta generatorul de imagini DALL-E 3.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Microsoft a anunțat că va integra DALL-E 3 în chatbot-ul Bing. Asta îi va conferi chatbot-ului dezvoltat de compania americană abilitatea generării imaginilor.

La fel cum scriu întrebări pentru chatbot, utilizatorii vor putea tasta o descriere mai mult sau mai puțin detaliată, pe baza căreia Bing să genereze singur o imagine.

Meta va lansa săptămâna asta mai mulți chatboți CITEȘTE ȘI Meta va lansa săptămâna asta mai mulți chatboți

Anunțul Microsoft vine la puțin timp după ce partenerul OpenAI a anunțat și el că va integra DALL-E 3 în ChatGPT.

Cu aceeași ocazie, Bing Chat capătă și noi funcționalități pentru cumpărături. Acesta poate fi folosit pentru găsirea și aplicarea codurilor de reduceri și poate oferi mai multe informații legate de produsele vizate de utilizatori.

Chiar dacă Microsoft a investit masiv în OpenAI, Bing Chat pare să fie rămas ușor în urma lui ChatGPT. Chatbot-ul celor de la OpenAI a dobândit recent funcționalități noi, precum posibilitatea răspunderii cu voce la întrebări, facilități pe care Bing Chat încă nu le are.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
dall-e 3
bing chat