Milestone Systems va fi reprezentată în România de ELKOTech Romania

Milestone Systems va fi reprezentată în România de ELKOTech Romania
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iul 2015
ELKOTech România, companie membră a grupului ELKO, specializată în distribuirea de produse hardware și software ale unor producători de renume din industria IT, anunță semnarea parteneriatului de distribuție cu Milestone Systems, adăugând astfel seria de produse și sisteme Milestone în portofoliul vast de soluții. Compania Milestone Systems este lider global al industriei de platforme IP software deschise pentru video management, fiind fondată în 1998.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
'Suntem încântați să anunțăm parteneriatul cu Milestone Systems, companie daneză specializată în dezvoltarea de soluții software de video management. ELKOTech își completează astfel portofoliul soluțiilor de top în domeniul securității și al managementului video prin parteneri de renume la nivel mondial, asigurând atât partea hardware specifică, prin camerele video și soluții de stocare, cât și platforme software care permit operarea sau construirea unor noi aplicații inovatoare', a declarat Gabriela Gheorghe, Director General ELKOTech România.
 
Soluțiile ELKOTech din domeniul securității sunt orientate către integratorii de sistem, companii de securitate sau reselleri cu valoare adăugată, cărora se adresează în mod firesc tehnologia Milestone, recunoscută la nivel mondial ca fiind ușor de gestionat și fiabilă. Portofoliul actual al ELKOTech oferă alegeri flexibile pentru hardware de rețea și integrări cu alte sisteme.
 
"Parteneriatul cu ELKOTech România ne asigură o reprezentare regională către un număr semnificativ de parteneri locali. Vom putea astfel pune la dispoziția a peste 1200 de parteneri locali cei peste 15 ani de inovație Milestone, care să-i conducă la soluții potrivite pentru necesitățile lor", declară Nikolay Mitev, Channel Business Manager Milestone Systems.
 
În concluzie, portofoliul de soluții Milestone Systems care este disponibil prin ELKOTech România include următoarele echipamente și aplicații: Milestone XProtectŽ video management software, Milestone HUSKY NVR, Milestone XProtect add-on, XProtect LPR, XProtect Retail, XProtect Transact, XProtect Access Control Module.
 
Despre Milestone Systems
 
Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software open pentru video management, compania fiind fondată în 1998 și operând acum ca o companie independentă, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este ușor de gestionat, fiabilă, așa cum s-a dovedit în mii de instalări la clienți și oferă alegeri flexibile pentru hardware de rețea și integrări cu alte sisteme. Prezente prin parteneri în peste 100 de țări, soluțiile Milestone ajută organizațiile să-și gestioneze riscurile, să protejeze oamenii și bunurile, să-și optimizeze procesele și să reducă costurile.
 
viewscnt
Afla mai multe despre
milestone system
elkotech