Noile postări efemere Twitter nu sunt tocmai efemere

Noile postări efemere Twitter nu sunt tocmai efemere
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 nov 2020

Twitter a lansat în urmă cu câteva zile Fleets, propria versiune de Stories, doar că, din cauza unui bug, acestea își pierd caracterul efemer.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cu mare întârziere, Twitter a călcat pe urmele numeroaselor companii care au clonat ideea lansată de Snap, de la Instagram la Netflix, fiecare în stilul propriu, unele aproape identic cu facilitatea originală, altele cu o anumită doză de originalitate.

Doar că Twitter a început cu stângul pe drumul postărilor efemere. Așa-numitele fleets ar fi trebuit să dispară după 24 de ore. Însă, un bug la face să fie disponibile și după această perioadă.

Google va cripta comunicările făcute cu Messages CITEȘTE ȘI Google va cripta comunicările făcute cu Messages

Bug-ul permite oricui să acceseze și să descarce fleet-urile, fără ca autorul acestora să știe, inclusiv după perioada specificată de 24 de ori.

Twitter a comunicat că este la curent cu această problemă și lucrează la repararea ei. Se va folosi o aplicație specială, care va șterge toate fleet-urile mai vechi de 24 de ore postate de pe conturile publice.

Noua facilitate Twitter permite utilizatorilor să posteze text, imagini sau video în formatul full screen cu navigare orizontală cunoscut deja de pe multe alte platforme sociale. Și, după rezolvarea bug-ului, aceste postări vor dispărea automat după 24 de ore de la postare.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
fleets