Noul startup al fostului CEO Yahoo!, Marissa Mayer, și-a lansat primul produs

Noul startup al fostului CEO Yahoo!, Marissa Mayer, și-a lansat primul produs
scris 20 nov 2020

Lumi Labs, startup lansat de două personalități importante din zona tehnologiei, se rebranduiește și prezintă o aplicație de gestionare a contactelor, prima dintr-o viitoare serie de aplicații.

Marissa Mayer, fost șef Yahoo! și executiv important în cadrul Google, împreună cu Enrique Muñoz Torres, un alt expert în tehnologie cu funcții importante la Google și Yahoo!, au fondat împreună, în urmă cu doi ani, startup-ul Lumi Labs.

Acum, Lumi Labs devine Sunshine și lansează primul produs, o aplicație de gestionare a contactelor care se numește Sunshine Contacts.

Google lansează unul dintre cele mai importante update-uri pentru Chrome din ultima vreme CITEȘTE ȘI Google lansează unul dintre cele mai importante update-uri pentru Chrome din ultima vreme

Sunshine Contacts își propune să simplifice și să automatizeze diverse aspecte legate de tot ceea ce ține de listele de contacte, actualizarea datelor personale, organizarea și partajarea acestora.

Considerată mai mult un test sau un exercițiu de încălzire pentru tânăra companie, noua aplicație aduce aminte de produsele Google din urmă cu mai mulți ani, cu o interfață simplă și mult alb.

Deși descrierea produsului include vorbe mari și tehnologii sofisticate, precum inteligența artificială, aplicația celor de la Sunshine diferă destul de puțin de numeroasele produse similare de piață, precum  Mingle, Vignette sau Humin.

Aplicația accesează datele agendelor de contacte de pe telefon, cu acordul utilizatorului, și, practic, extinde funcționalitatea acestora - completează informațiile din surse externe precum LinkedIn, adaugă poze de profil, împarte numerele de telefon și adresele de email în personale și de serviciu prin analizarea acestora, elimină duplicatele, combină și consolidează intrările parțiale într-una singură etc.

Sunshine Contacts este doar prima dintr-o viitoare suită de aplicații pe care startup-ul își propune să le lanseze, aplicații care vor fi dedicate consumatorilor finali și vor viza o serie întreagă de nevoi de birou.

Sunshine va merge pe modelul de business freemium, adică va oferi o versiune gratuită a aplicațiilor sale și va vinde o versiune mai complexă a acestora, cu instrumente avansate.

viewscnt
Afla mai multe despre
yahoo!
google
marissa mayer
contacte
aplicatie