Note 10 include o aplicație de streaming pentru jocuri

Note 10 include o aplicație de streaming pentru jocuri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 aug 2019

Cele mai noi smartphone-uri Samsung dispun de un mod care le permite utilizatorilor să joace pe telefon jocuri rulate pe PC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dincolo de specificațiile tehnice anunțate de Samsung în cadrul evenimentului de lansare al noilor sale flagship-uri, cele două dispozitive includ și unele surprize, care vin pe partea software.

Una dintre acestea este modul de gaming care poate fi folosit pentru a juca pe telefon jocurile instalate pe calculator, mod care include și o aplicație de chat. 

PlayGalaxy Link P2P este aplicația care, așa cum arată și numele, poate transfera datele necesare de la PC la telefon și invers prin intermediul unei conexiuni Peer-to-peer.

VIDEO Samsung a prezentat Galaxy Note10. Două modele care trec de 1.000 euro CITEȘTE ȘI VIDEO Samsung a prezentat Galaxy Note10. Două modele care trec de 1.000 euro

Experiența oferită pare să semene cu cea a produselor similare oferite de Steam și Nvidia. Utilizatorul poate inclusiv să contribuie pe telefon o sesiune de gaming începută pe calculator.

Rămâne însă de văzut cât de fluentă va fi această experiență. Jocurile au nevoie de o latență cât mai mică, o condiție pe care rețelele wireless nu o îndeplinesc întotdeauna.

Același modul de streaming include și aplicația de chat Discord, folosită în general de gameri pentru a-și coordona acțiunile comune din cadrul jocurilor

 

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
note10
jocuri
gaming
smartphone
pc