Note 10 include o aplicație de streaming pentru jocuri

Note 10 include o aplicație de streaming pentru jocuri
scris 8 aug 2019

Cele mai noi smartphone-uri Samsung dispun de un mod care le permite utilizatorilor să joace pe telefon jocuri rulate pe PC.

Dincolo de specificațiile tehnice anunțate de Samsung în cadrul evenimentului de lansare al noilor sale flagship-uri, cele două dispozitive includ și unele surprize, care vin pe partea software.

Una dintre acestea este modul de gaming care poate fi folosit pentru a juca pe telefon jocurile instalate pe calculator, mod care include și o aplicație de chat. 

PlayGalaxy Link P2P este aplicația care, așa cum arată și numele, poate transfera datele necesare de la PC la telefon și invers prin intermediul unei conexiuni Peer-to-peer.

VIDEO Samsung a prezentat Galaxy Note10. Două modele care trec de 1.000 euro CITEȘTE ȘI VIDEO Samsung a prezentat Galaxy Note10. Două modele care trec de 1.000 euro

Experiența oferită pare să semene cu cea a produselor similare oferite de Steam și Nvidia. Utilizatorul poate inclusiv să contribuie pe telefon o sesiune de gaming începută pe calculator.

Rămâne însă de văzut cât de fluentă va fi această experiență. Jocurile au nevoie de o latență cât mai mică, o condiție pe care rețelele wireless nu o îndeplinesc întotdeauna.

Același modul de streaming include și aplicația de chat Discord, folosită în general de gameri pentru a-și coordona acțiunile comune din cadrul jocurilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
note10
jocuri
gaming
smartphone
pc