Numărul utilizatorilor de Facebook în România a ajuns la 9,8 milioane. Câți români folosesc Instagram și Twitter

Numărul utilizatorilor de Facebook în România a ajuns la 9,8 milioane. Câți români folosesc Instagram și Twitter
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 ian 2019

Numărul utilizatorilor din România ai rețelei de socializare Facebook a ajuns, în ianuarie, la 9,8 milioane, în timp ce totalul celor care au un cont Instagram se ridică la aproximativ 700.000, conform datelor centralizate de către ZeList, serviciul de monitorizare și analiză a social media și presei online.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În ceea ce privește YouTube, numărul abonaților români se situa, în perioada analizată, la 858.795, dintre care 45.569 useri erau activi, iar 130.717 de useri au publicat cel puțin un videoclip, scrie Agerpres.

Un bug de FaceTime a permis ascultarea utilizatorilor CITEȘTE ȘI Un bug de FaceTime a permis ascultarea utilizatorilor

Potrivit ZeList, la nivel național, existau, în ianuarie, 9,8 milioane de utilizatori de Facebook, în timp ce numărul total de pagini ajunsese la 83.097, iar 43.417 reprezentau pagini active. Numărul total de postări contorizat, în intervalul de analiză, era de 1,65 de milioane. De asemenea, comentariile de pe paginile publice însumau 4,38 milioane.

Statistica citată relevă, totodată, că 698.835 de români aveau, în ianuarie, cont de Instagram, dintre care 359.806 erau utilizatori unici. 

În cazul Twitter, datele serviciului de monitorizare arată că, în ianuarie, totalul userilor din România ajunsese la 377.568, dintre care 24.400 useri activi. 

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
utilizatori
twitter
instagram